Contact

Wij doen u stralen met een prachtig gelaat.

Voor gezichtsverzorging wordt onze praktijk in Malle uw vaste partner

Gezichtsverzorging malle

De leeftijd, stress, buitenlucht… het zijn allemaal factoren die geen goede invloed hebben op uw huid en gelaat. U kan deze zaken voor een groot deel buitenspel zetten door een gezichtsverzorging te ondergaan bij ons in Malle. Wij zijn steeds op zoek naar de beste producten om voor ieder type huid een helende en voedende werking te geven. Zoals bij andere behandelingen vertrouwen wij op de productlijn van Jean d’Arcel.

In onze dagelijkse werking staan de klant en zijn vragen steeds centraal. Daarom is iedere behandeling ook anders. Wij nemen de tijd om u een persoonlijke behandeling te geven. U zal zich echt bij ons thuis voelen tijdens uw bezoek. Uit de verschillende producten van Jean d’Arcel stellen wij zelf de juiste producten samen om u verder te helpen. Iedereen die problemen ondervindt met zijn huid of gelaat kan bij ons terecht. Tijdens een gesprek beginnen wij onze tocht naar de ideale oplossing.

Wanneer u naar Malle komt, zal u nooit spijt krijgen van de gezichtsverzorging die wij u bieden in een rustgevende omgeving.  Voor een uitgebreide gelaatsverzorging bent u reeds gesteld aan 60 euro. Hierin zitten reiniging, peeling, lotion, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, massage, masker en dagcrème. Deze verzorging kan nog verder uitgebreid worden.

U bent slechts één telefoontje verwijderd van een gelaatsverzorging op maat voor een oogverblindend effect. Bel ons nu!