Contact

Gun het lichaam de tijd om te herstellen!

Een lichaamsverzorging waarvoor u met plezier naar Malle komt.

Lichaamsverzorging malle

Ga voor een volledige lichaamsverzorging om uw lichaam, spieren en huid weer energie te laten bijtanken in deze drukke tijden. In onze praktijk in Malle kan u zich even afzonderen van alle zorgen. Bij een lichaamsverzorging hebben wij voor u onder andere een peeling of een lichaamspakking met bijvoorbeeld zeewier of druivenextracten. Deze momenten om te ontstressen hebt u reeds aan een budgetvriendelijke prijs.

Een aanrader om de spieren goed te ontspannen voor een lichaamsverzorging of massage is dat u gebruik maakt van onze infraroodcabine. Voor een arrangement kan dit gecombineerd worden met een massage naar keuze. Het kan ook per twee zodat u er als koppel samen even tussenuit bent. Het hoeft geen verre reis te zijn. Met onze formules bent u snel in de zevende hemel.

Bij de lichaamsverzorging rekenen wij graag af met ongewenste haren. De ontharingen in onze praktijk in Malle beginnen aan een heel toegankelijke prijs. Verschillende ontharingen kunnen gecombineerd worden. 

Wij hebben de kennis en ervaring om voor iedereen de geschikte behandeling samen te stellen. Overloop rustig onze mogelijkheden en interessante prijslijst om op tijd een afspraak te regelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak vast te leggen.